Takaisin
Meiltä saat ammattitaitoiset ja luotettavat tekijät hoitamaan kaikki tarvitsemasi talotekniikan työt. Palveluihimme kuuluu lämpö-, vesi-, ilma- ja viemärihuollot sekä korjaukset ja asennukset.

Rakennatko uutta vai remontoitko vanhaa? Me autamme molemmissa!

Meiltä saat kokonaisvaltaiset huollot ja ratkaisut kaikkiin LVI-töihin, esimerkiksi pannuhuoneen, lattialämmityksen ja ilmanvaihdon ongelmien kanssa. Putkihuolloista vastaa LVI-työteknikko Mika Niemelä. Mikan ja putkiasentajien ammattitaidolla ratkeaa vaikeammatkin putkisto-ongelmat. Ilmanvaihdon huolloista ja remonteista vastaa huoltoesimiehemme Pasi Aalto. Pasilla on itsellään wankka kokemus ilmanvaihdon remonteista ja urakoista, joten suuremmatkin kohteet onnistuvat. 

Voit tulla myös pistäytymään myymälässämme Kuusankoskella Lukionkuja 1:ssä, niin katsotaan yhdessä sinulle sopivimmat ratkaisut.

Teemme kaikki työmme asiakkaan tarpeiden mukaisesti, jättäen turhat työt pois.

 

Mietityttääkö kotisi vesi- ja lämpöputkiston kunto? Onkohan putkiremontti koska ajankohtainen kodissasi? Tai onko sinulla tarvetta ilmanvaihdon kunnon tai päivittämisen kartoitukselle?

Tule Wickholm Talotekniikan kuntokartoituspalvelun koeasiakkaaksi, niin saat vastaukset mieltäsi askarruttaviin LVI-huoliin! Teemme kartoituskäyntejä Kouvolan alueella, sovimme kanssasi ajan noin tunnin kestävälle kartoituskäynnille.

Palveluun sisältyy:

  • ilmainen kartoituskäynti
  • raportti lämpö-/vesiputkiston kunnosta
  • ja/tai raportti ilmanvaihdon kunnosta
  • työsuositukset seuraavalle 5 vuodelle
  • tarjouksen tarvittavista töistä

Koska testaamme uutta palveluamme, on koeasiakkaan sitouduttava antamaan palautetta ja kehitysideoita palvelusta ja raporteista.

Jos haluat palvelumme koeasiakkaaksi ota yhteyttä Mika Niemelä puh. 044 300 2590 / mika.niemela(ä)wickholm.fi tai Tilaa kartoitus 

Lisätietoja palvelusta antaa Mika Niemelä tai palveluasiantuntijamme Jaana Kuusisto puh. 044 758 9583 / jaana.kuusisto(ä)wickholm.fi

Tee tilaus