Takaisin
Meiltä saat ammattitaitoiset ja luotettavat tekijät hoitamaan kaikki tarvitsemasi talotekniikan työt. Palveluihimme kuuluu lämpö-, vesi-, ilma- ja viemärihuollot sekä korjaukset ja asennukset.

Rakennatko uutta vai remontoitko vanhaa? Me autamme molemmissa!

Meiltä saat kokonaisvaltaiset huollot ja ratkaisut kaikkiin LVI-töihin, esimerkiksi pannuhuoneen, lattialämmityksen ja ilmanvaihdon ongelmien kanssa. Putkihuolloista vastaa tuleva LVI-työteknikko Valtteri Niskanen. Valtterin ja putkiasentajien ammattitaidolla ratkeavat haastavammatkin putkisto-ongelmat. Ilmanvaihdon huolloista ja remonteista vastaa huoltoesimiehemme Pasi Aalto. Pasilla on itsellään wankka kokemus ilmanvaihdon remonteista ja urakoista, joten suuremmatkin kohteet onnistuvat. 

Voit tulla myös pistäytymään myymälässämme Kuusankoskella Lukionkuja 1:ssä, niin katsotaan yhdessä sinulle sopivimmat ratkaisut.

Teemme kaikki työmme asiakkaan tarpeiden mukaisesti, jättäen turhat työt pois.

 

Mietityttääkö kotisi vesi- ja lämpöputkiston kunto? Onkohan putkiremontti koska ajankohtainen kodissasi? Tai onko sinulla tarvetta ilmanvaihdon kunnon tai päivittämisen kartoitukselle?

Tilaa Wickholm Talotekniikan asiantuntijan talotekniikan kuntokartoituskäynti, niin saat vastaukset mieltäsi askarruttaviin LVI-huoliin! Teemme kartoituskäyntejä Kouvolan alueella, sovimme kanssasi ajan noin tunnin kestävälle kartoituskäynnille.

Palveluun sisältyy:

  • asiantuntijan kartoituskäynti
  • opastus kotisi talotekniikasta ja sen huollosta
  • raportti lämpö- ja vesiputkiston kunnosta
  • ja/tai raportti kotisi ilmanvaihdon tilasta
  • tarvittaessa kosteuden pikamittauksen
  • työsuositukset seuraavalle 5 vuodelle
  • tarjouksen tarvittavista töistä

Kartoituskäynnin yhteydessä opit lisää talosi talotekniikasta ja miten voit omalla toiminnallasi pidentää kotisi talotekniikan käyttöikää. Kartoituksesta veloitamme 300€ (sis. alv 24%). Kartoituskäynnin johtaessa yli 4000€ työtilaukseen, hyvitämme sinulle kartoituksen hinnan kokonaan.

Lisätietoja palvelusta antavat LVI-työteknikko Valtteri Niskanen puh. 044 742 5435 ja palveluasiantuntijamme Jaana Kuusisto puh. 044 758 9583. Voit myös tilata kartoituksen tästä.

 

Tee tilaus