Takaisin
Wickholm Talotekniikka toteuttaa kaiken kokoiset kohteet wahvalla ammattitaidolla ja laadulla. Putkiosasto koostuu hyvin koulutetusta ja ammattitaitoisesta henkilökunnasta. Rakennatko uutta vai remontoitko vanhaa? Me autamme molemmissa! Teemme kaikki työmme asiakkaan tarpeiden mukaisesti, jättäen turhat työt pois.

Kotitalouksien putkihuolloista ja putkityöpalveluista vastaa LVI-työteknikko Mika Niemelä. Mikan ammattitaidolla ja putkiasentajilla ratkeaa vaikeimmatkin putkisto-ongelmat. Putkiosastomme palvelut toimivat tehokkaasti Kouvolan talousalueella oman Kuusankoskella sijaitsevan myymälämme ja varaston ansiosta.

 

Mietityttääkö kotisi vesi- ja lämpöputkiston kunto? Onkohan putkiremontti koska ajankohtainen kodissasi?

Tule Wickholm Talotekniikan putkiston kuntokartoituspalvelun koeasiakkaaksi, niin saat vastaukset mieltäsi askarruttaviin LV-huoliin! Teemme kartoituskäyntejä Kouvolan alueella, sovimme kanssasi ajan noin tunnin kestävälle kartoituskäynnille.

Palveluun sisältyy:

  • ilmainen kartoituskäynti
  • raportti lämpö-/vesiputkiston kunnosta
  • työsuositukset seuraavalle 5 vuodelle
  • tarjouksen tarvittavista töistä

Koska testaamme uutta palveluamme, on koeasiakkaan sitouduttava antamaan palautetta ja kehitysideoita palvelusta ja raporteista.

Jos haluat palvelumme koeasiakkaaksi ota yhteyttä Mika Niemelä puh. 044 300 2590 / mika.niemela(ä)wickholm.fi tai Tilaa kartoitus 

Lisätietoja palvelusta antaa Mika Niemelä tai palveluasiantuntijamme Jaana Kuusisto puh. 044 758 9583 / jaana.kuusisto(ä)wickholm.fi

 

Tutustu Mika Niemelään tästä
Tutustu Valtteri Niskaseen tästä

 

Tee tilaus