Takaisin
Meiltä saat ammattitaitoiset ja luotettavat tekijät hoitamaan kaikki tarvitsemasi talotekniikan työt. Palveluihimme kuuluu lämpö-, vesi-, ilma-, sähkö- ja automaatiohuollot ja korjaukset sekä asennukset.

LVISA-saneeraukset ovat ydinosaamistamme, joilla autamme sinua nostamaan kiinteistöjesi arvoa ja toimintakuntoa vuosikymmeniksi eteenpäin. Kerromme sinulle miten huollat laitteesi oikein, pidennät käyttöikää ja huoltoväliä sekä säästät energiaa. Meiltä saat vuosihuoltosopimuksen kaikille LVISA-osa-alueille!

Olemme täyden palvelun talotekniikka yritys, joten tarvitsetpa sitten ratkaisuja lämpöverkoston, vesi- ja ilmamäärien mittausten tai säätöjen kanssa, me autamme sinua! Osaamiseemme kuuluu myös rakennusautomaation huollot, kuten lämmönjakolaitteiden automaatiot, jäähdytysjärjestelmän automaatiot ja ilmanvaihtokoneiden automaatiot.

Tekijöillämme on aina tarvittavat luvat voimassa, kuten sähköpätevyydet.

Tarvitseeko rakennuksesi talotekniikkakuntokartoitusta?

Palveluihimme kuuluu rakennusten kuntokartoituskäynnit. Saat kartoituksesta raportin, työsuositukset seuraavalle 5 vuodelle ja tarjouksen tarvittavista töistä. Kokonaisvaltaisessa talotekniikkakartoituksessa tutkitaan muun muassa:

  • tilojen käyttäjien kokemukset
  • ympäristöolosuhteet
  • koneet
  • tilat
  • tarvittaessa voimme myös kartoittaa vastaavatko järjestelmät annettuja ohjeita ja määräyksiä

Kartoituksesta veloitamme alkaen 75 €/h (sis. alv. 0%) + kulukorvaukset.

Tee tilaus