Takaisin
Wickholm Talotekniikka toteuttaa niin pienet kuin suuret kohteet vahvalla ammattitaidolla ja laadulla aina omakotitalosta sairaalaan. Putkiosasto koostuu hyvin koulutetusta ja ammattitaitoisesta henkilökunnasta. Osasto jakaantuu huoltotöihin ja urakointiin.

Osaston päällikkönä toimii LVI-työteknikko Mika Toikka. Mikalla on kokemusta LVI-töistä yli 30 vuoden ajalta. Osasto sijaitsee Kuusankoskella Lukionkuja 1:ssä. Samoissa tiloissa toimii myös LVI-myymälä.

Putkihuolloista vastaa tuleva LVI-työteknikko Valtteri Niskanen. Huolto toimii tehokkaasti Kouvolan talousalueella oman myymälän ja varaston ansiosta. Valtteri hoitaa myös pienet omakotitalourakat sekä linjasaneeraukset. 

Urakoinnissa päävastuullisena toimijana on Mika Toikka sekä LVI-työteknikot Mika Niemelä. Wickholm Talotekniikka toteuttaa niin pienet kuin suuret kohteet vahvalla ammattitaidolla ja laadulla aina omakotitalosta sairaalaan. Urakoinnin tukena tarjouslaskijana toimii LVI-työteknikko Toni Luoma. Toni hoitaa oman työn ohessa myös projekteja. 

Putkiosaston liikevaihto (2017) oli n. 4 miljoonaa euroa.


Palvelut

  • Julkishallinnon putkistosaneeraukset
  • Taloyhtiöiden putkistosaneeraukset
  • Teollisuuden putkistosaneeraukset
  • Kotitalouksien putkihuollot

 

Katso Mika Toikan haastattelu Kotkan sairaalan työmaalta.
Tutustu Mika Niemelään täältä

 

Tee tilaus