Takaisin
Wickholm Talotekniikka toteuttaa niin pienet kuin suuret kohteet vahvalla ammattitaidolla ja laadulla aina omakotitalosta sairaalaan. Putkiosasto koostuu hyvin koulutetusta ja ammattitaitoisesta henkilökunnasta. Osasto jakaantuu huoltotöihin ja urakointiin.

Osaston päällikkönä toimii LVI-työteknikko Mika Toikka. Mikalla on kokemusta LVI-töistä yli 30 vuoden ajalta. Osasto sijaitsee Kuusankoskella Lukionkuja 1:ssä. Samoissa tiloissa toimii myös LVI-myymälä.

Putkihuolloista vastaa LVI-työteknikko Mika Niemelä. Mikan ammattitaidolla ja putkiasentajilla ratkeaa vaikeimmatkin putkisto-ongelmat. Huolto toimii tehokkaasti Kouvolan talousalueella oman myymälän ja varaston ansiosta. Mika hoitaa myös pienet omakotitalourakat sekä linjasaneeraukset.

Putkihuolto-osastolla työnjohtoharjoittelijana on aloittanut Valtteri Niskanen. Valtteri aloitti LVI-työteknikkokoulutuksen syksyllä 2018. 

Urakoinnissa päävastuullisena toimijana on Mika Toikka sekä vuonna 2017 työteknikkokoulutuksen aloittanut Jesse Tvilling. Wickholm Talotekniikka toteuttaa niin pienet kuin suuret kohteet vahvalla ammattitaidolla ja laadulla aina omakotitalosta sairaalaan. Urakoinnin tukena tarjouslaskijana toimii LVI-työteknikkokoulutuksen vuonna 2018 aloittanut Toni Luoma. Toni hoitaa oman työn ohessa myös projekteja. 

Putkiosaston liikevaihto (2017) oli n. 4 miljoonaa euroa.


Palvelut

  • Julkishallinnon putkistosaneeraukset
  • Taloyhtiöiden putkistosaneeraukset
  • Teollisuuden putkistosaneeraukset
  • Kotitalouksien putkihuollot

 

Katso Mika Toikan haastattelu Kotkan sairaalan työmaalta.

 

Tee tilaus