Perinteikäs, mutta nuorekas

Wickholm Talotekniikka on moderni LVISA-urakointia ja huoltoja tuottava yhtiö. Huolehdimme työt omakotitaloista sairaalaan warmalla ammattitaidolla.

Vahvuutemme on hyvä sisäinen yhteishenki ja rehellinen asiakaskohtaaminen. Palvelemme Sinua yli 70 ammattilaisen voimin. Yrityksemme pääkonttori ja tuotantotilat sijaitsevat Elimäellä ja LVI-myymälä sekä verstas Kuusankoskella.

Rekry

Avoimet työpaikat

Avoimet työhakemuksen Jaana Kuusisto: jaana.kuusisto(a)wickholm.fi

Kasvatamme wahvaa joukkoamme ja etsimmekin putkitöidentyönjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Putkitöidentyönjohtajana tehtäviisi kuuluvat mm. työmaan toteutuksesta ja aikataulusta huolehtiminen sekä hankinnat ja henkilöjohtaminen. Ratkot yhdessä asentajien ja muiden asiantuntijoiden kanssa teknisiä ongelmia, joten tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Odotamme sinulta vähintään viiden vuoden kokemusta projektienvetämisestä ja hyviä IT-taitoja. Eduksi katsomme kokemuksen putkiasennuksista, kärkimiehenä toimimisesta ja kokemuksen sairaalatyömaasta. Tehtävään soveltuvia koulutuksia ovat LVI-teknikko/työteknikko tai LVI-insinööri, myös pitkän kokemuksen omaava kärkimies soveltuu tehtävään. Työt alkavat syksyllä 2019 Lahdessa.

Wickholm Talotekniikka on perinteikäs ja kuitenkin moderni LVISA-urakointia ja huoltotöitä tuottava yhtiö. Huolehdimme työt omakotitaloista sairaalaan, varmalla ammattitaidolla. Vahvuutemme on hyvä sisäinen yhteishenki ja rehellinen asiakaskohtaaminen sekä asiakastyytyväisyys. Liittymällä osaksi joukkoamme saat walloittavat työtoverit ja hyvät itsesi kehittämisen mahdollisuudet. Lisäksi tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä ja ammattitaitoisen työporukan sekä hyvät henkilöstöedut.

Kuulostaako tehtävät tutuilta? Oletko sinä meidän seuraava putkitöidentyönjohtaja?

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Toikka puh. 044 716 8206
Laita hakemus jo tänään tai viimeistään 18.8.2019 mennessä sähköpostitse jaana.kuusisto(ä)wickholm.fi, liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi.

Viimeisimmät

  • Putkiasentajia
  • Huoltoasentaja
  • Toimistosihteerin sijainen äityisloman ajaksi
  • IV-asentaja
  • LVI-myyjää
  • IV-työpäällikkö
  • Putkitöiden huoltoasentaja
  • Pumppuhuollon huoltoasentaja

 Historia

Perinteisesti – jo vuodesta 1958 alkaen 

Lue lisää